Baja slab clamp billet ngangkat clamp

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Baja slab clamp billet ngangkat clamp

Alat-alat tong pikeun ngangkut billet dirancang kalayan pangalaman canggih ti bumi sareng luar negeri dumasar kana pangalaman produksi urang mangtaun-taun kalayan kauntungan tina henteu konsumsi kakuatan, teu aya gangguan gelombang éléktromagnétik, dipercaya & aman dina operasi sareng adaptasi fleksibel.Fakta geus ngabuktikeun yén alat ngangkat ieu bisa ngamuat sarta ngabongkar momotanana billet baja kalawan bébas tanpa gawé babarengan workmen dina taneuh, nu mangrupa alat ngangkat idéal dipaké pikeun nanganan billet baja.

waja (1)

waja (2)

Beban dipeunteun (t) rentang dilarapkeun (mm) Billet ketebalan pangleutikna (mm) Jangkungna (mm) Diménsi Max (mm) beurat sorangan (kg)
W H
3 100-300 60 800 1200 1600 350
5 100-300 70 800 1200 1800 500
5 170-350 80 800 1300 1800 600
5 450-600 100 800 1200 1800 600
5 650-1000 140 800 1500 2300 850
8 150-450 90 1200 2000 2400 1300
8 450-600 110 1200 1600 2500 1300
8 450-750 130 1200 1600 2200 1350
10 450-900 140 1500 1900 2600 2200
10 650-1000 150 1500 1600 2600 1800
10 700-1100 160 1500 1700 2600 1900
12 450-750 120 2000 1800 2400 2600
12 235-800 150 2000 2300 3000 2700
16 450-750 120 2500 2000 2700 3600
16 450-900 140 2500 2100 3000 3800
16 650-1000 150 2500 2000 2700 3800
16 600-1100 190 2500 2400 3100 4200
16 850-1250 160 2500 2000 3000 4200
20 700-1100 150 3000 2200 3200 4600
20 800-1300 170 3000 2200 3400 4800
20 950-1400 160 3000 2500 3500 4800

Catetan: model nu teu didaptarkeun dina tabel di luhur ogé bisa dirancang nurutkeun sarat customer urang.

Aplikasi:

galangan kapal, instalasi struktur baja, pasar baja, pamrosésan mékanis, las pelat baja, motong pelat baja, penanganan horizontal pelat baja, pelat baja nangtung pindah jeung tempat gawé séjén butuh produk misalna.

Témbongkeun tutuwuhan:

waja (3)

Package jeung angkutan:

Bungkusan
Size tipe béda jeung ukuran béda
Beurat tipe béda jeung ukuran béda
Rincian Paket normal baja slab billet tong ieu rangkep jeung lawon waterproof, sarta kami bisa nyadiakeun kotak lapis nurutkeun clamp requirements.Bigger Anjeun tiasa make pigura baja pikeun ngalereskeun sarta gampang garpu.

20210728095726

bewara:

1. bagian listrik anu dipak ku peti lapis kualitas luhur, pikeun ngurangan distorsi dina conveying.
2. Balok utama, balok tungtung sareng trolly / lir dibungkus ku lawon anyaman plastik.Bisa ngurangan abrasion salila transportasi.
3. Lamun ukuranana cocog pikeun kapal wadahna, biasana ku wadahna.
4. Ukuran badag, biasana ku kapal bulk atanapi ku wadahna sanggeus truncation.
5. Cara angkutan dumasar kana ngurangan biaya & ngajaga kaamanan.

Perhatosan:

1.Billet (plat) lifter dipaké pikeun ngangkat billet baja, plat aluminium & copperplate.
gaya 2.Clamp dihasilkeun ku mékanisme uas ngaliwatan gravitasi slab.
3.The lawang jeung nutup clamp ieu dikawasa ku mékanisme kancing otomatis.
4.Single atawa sababaraha slabs bisa diangkat.
5.Single dina struktur, merenah tur tangkas dina pamakéan.
6.The rupa-rupa billet pasagi sadia nyaeta 100mm-400mm.
7.1T nepi ka 60T kapasitas handing billet gumantung kana ukuran lifter nu


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami