Tali Kawat

  • Steel wire rope sling

    Tali kawat waja

    Karakteristikna nyaéta awak tali anu lemes, aya seueur titik angkat, tiasa ngarengsekeun patarosan ruang terbatas alit sareng kapasitas beban tinggi.

  • Steel wire rope

    Tali kawat waja

    Aplikasi: Cocog sareng trafo, damel kapal sareng mesin khusus sareng rupa-rupa lingkungan dina sarat khusus angkat ageung. Daya pegatna minimum kawat tali tanpa sambungan nyaéta 6 kali tina beban damel.