Tali Kawat

  • lifeboat wire rope sling

    sekoci tali kawat tali

    Tali kawat aisan anu dianggo pikeun badarat kedah dipariksa sacara périodik, nengetan khusus kana daérah anu ngalangkungan katrol, sareng upami diperyogikeun kedah diperbaharui kusabab ngagem sareng cimata tina aisan atanapi dina interval henteu langkung ti 5 taun (mana waé anu langkung awal). 

  • Wire Rope Sling with Open Spelter Socket

    Tali Kawat Sling sareng Soket Spelter Buka

    Buka Tipe Casting stop kontak Steel Kawat Tali Sling pikeun Towing Kelautan kalawan Layanan ngaropéa.

    Galvanized Us Tipe G416 Grooved Buka Tipe Spelter stop kontak

  • Steel wire rope sling

    Tali kawat baja aisan

    Karakteristikna nyaéta awak tali anu lemes, aya seueur titik angkat, tiasa ngabéréskeun patarosan ngeunaan rohangan terbatas anu alit sareng kapasitas muatan anu luhur.

  • Steel wire rope

    Tali kawat baja

    Aplikasi: Cocog jeung trafo, shipbuilding jeung mesin husus sarta rupa-rupa lingkungan dina sarat husus ngangkat badag.Gaya putus minimum tali kawat tanpa sambungan nyaéta 6 kali beban kerja.