Anyaman Sleting

  • Sling anyaman datar

    Sling anyaman datar

    Aplikasi: The slings webbing datar bodas anu loba dipaké dina aviation, aerospace, ngadegna kakuatan nuklir, manufaktur militér, port loading na unloading, parabot kakuatan, ngolah mesin, baja kimia, shipbuilding, transportasi jeung widang lianna.

  • Sleting anyaman lembut

    Sleting anyaman lembut

    Aplikasi: The slings webbing datar bodas anu loba dipaké dina aviation, aerospace, ngadegna kakuatan nuklir, manufaktur militér, port loading na unloading, parabot kakuatan, ngolah mesin, baja kimia, shipbuilding, transportasi jeung widang lianna.

  • Tali ratchet

    Tali ratchet

    The ratchet dasi handap Straps dipaké pikeun kargo fiksasi bari transporting, shifting atawa pindah.Saatos ngonci, teu aya bersantai nalika transportasi, kaamanan, hemat, hampang, gampang dianggo sareng henteu aya karusakan pikeun kargo.