Produk

  • Steel slab clamp billet lifting clamp

    Baja slamp clamp billet lifting clamp

    Steel slab clamp billet lifting clamp Pakakas tong pikeun ngangkut billet didesain kalayan pangalaman canggih ti bumi sareng luar negeri dumasar kana pangalaman produksi urang mangtaun-taun kalayan kauntungan henteu aya konsumsi listrik, henteu aya gangguan gelombang éléktromagnétik, dipercaya & aman di operasi sareng fleksibel adaptasi. Fakta parantos ngabuktoskeun yén alat angkat ieu tiasa ngamuat sareng ngabongkar billet baja sacara bébas tanpa kerja sama padamel di lapangan, anu mangrupikeun gaya hirup anu idéal ...
  • Permanent Lifting Magnets

    Magnét Angkat Permanén

    Angkat magnét permanén Super Magnet Otomatis Ngangkat Sucker mangrupikeun produk bertéknologi tinggi anu dikembangkeun dumasar kana bahan magnét énergi tinggi. Digunakeun sacara lega dina prosés transportasi sareng angkat tina waja, mesin, kapang, gudang, sareng sajabana Sambungan blok sareng bahan-bahan baja konduktif magnét silindris tiasa ningkatkeun pisan épisiénsi muatan sareng ngabongkar momotanana sareng nanganan bahan-bahan gawena. Spesifikasi Modél Dipeunteun angkat kapasitas Diménsi (mm) Beurat kg ...
  • Cargo load transport trolley

    Troli angkutan muatan kargo

    Beban kargo momotan troli Mesin mesin industri boneka sareng reliabilitas, daya tahan sareng standar kaamanan anu paling luhur. Dolly payun disertakeun ku bantalan dorong anu tiasa didukung puteran ngamungkinkeun sacara bébas nyetir tanpa kedah lirén sareng posisi deui pikeun péngkolan. Tarik ku panangan atanapi pasangkeun kana forklift pikeun ngerek. Ngagulung beban beurat kalayan gampang tina titik A ka titik B kalayan kirang usaha. Sistem dolly moal leueur tina handapeun beban - bahkan dina tarikan sareng tugging. Jarak antara boneka tukang nyaéta ...
  • Wire Rope Sling with Open Spelter Socket

    Kawat Tali Sling sareng Open Spelter Socket

    Open Type Casting Socket Steel Wire Rope Sling pikeun Tunda Kelautan kalayan Jasa Disesuaikan.

    Galvanized Us Type G416 Groove Open Type Spelter Socket

  • Steel Lifting Plate Clamp

    Ngangkat Lempeng Baja Clamp

    Detil produk: Pelat angkat baja clamp Kualitas Tinggi Forging Steel Vertical Plate Lifting Clamp Model Working Load Limit (Ton) Jaw Pembukaan (mm.) Beurat masing-masing (kg.) LWK928-1 0.8 0-16 2.8 LWK928-2 1 0-22 3.6 LWK928-3 2 0-30 5.5 LWK928-4 3.2 0-40 10 LWK928-5 5 0-50 17 LWK928-6 8 0-60 26 LWK928-7 10 0-80 32 LWK928-8 12 25-90 48 LWK928- 9 16 60-125 80 Horisontal baja ngangkat Lempeng C ...
  • Link chain accessaires

    Aksés ranté link

    Anggo dina ranté tautan, sambungkeun sareng ranté sareng diwangun ku ranté ranté lin.

  • Flat webbing sling

    Wing wéb datar

    Aplikasi: Slings wéb datar webbing seueur dianggo dina penerbangan, ruang angkasa, pendirian kakuatan nuklir, pabrik militér, ngamuat palabuhan sareng ngabongkar, alat listrik, ngolah mesin, baja kimia, damel kapal, transportasi sareng lapangan sanésna.

  • billet tong

    billet tong

     Kauntungan tina clamp billet slab jalan tiasa dipercaya, fleksibel sareng aman. Mékanisme muka sareng nutup didamel tina waja alloy kalayan kakuatan ageung tiasa dianggo. Clamp billet slab ngagaduhan umur jasa anu panjang. Numutkeun strukturna, slamp billet clamp dibagi kana clamp fix sareng adjustable clamp (jangkungna H henteu tiasa disaluyukeun). Clamp billet cocog pikeun ngangkat spésifikasi anu béda sareng jumlah billet anu béda.
  • Wire rope clamp

    Kawat tali jepit

    Produk ieu seueur dianggo dina waja, pengolahan kapang mékanis, gudang sareng prosés angkat anu sanés.

  • Steel wire rope sling

    Tali kawat waja

    Ciri na nyaéta awak tali anu lemes, aya seueur titik angkat, tiasa ngarengsekeun patarosan ruang terbatas alit sareng kapasitas muat anu tinggi.

  • Steel wire rope

    Tali kawat waja

    Aplikasi: Cocog sareng trafo, damel kapal sareng mesin khusus sareng rupa-rupa lingkungan dina sarat khusus angkat ageung. Daya pegatna minimum kawat tali tanpa gabungan nyaéta 6 kali tina beban damel.

  • Soft webbing sling

    Singsing wéb lemes

    Aplikasi: Slings wéb datar webbing seueur dianggo dina penerbangan, ruang angkasa, pendirian kakuatan nuklir, pabrik militér, ngamuat palabuhan sareng ngabongkar, alat listrik, ngolah mesin, baja kimia, damel kapal, transportasi sareng lapangan sanésna.

123 Teras> >> Halaman 1/3