Produk

  • tali kawat stainless steel

    tali kawat stainless steel

    jéntré produk: beungeut: Galvanized, Ungalvanized, stainless, PP / PVC / pe coated Tensile: 1570 mpa ka 2160 mpa packing on plystic, kai atawa triplek reels 25m ka 2000m.Pangiriman: 30 dinten kanggo wadahna 20 kaki (24,5 ton).Rujukan Konstruksi Steel strand 1×7, 1×19, 1x19S, 1*19W, 1*25Fi, 1*29Fi Kabel pesawat 7×7, 7×19 Traw fishing aplikasi 6x19AW+FC, 6x19AS+FC 6×19+FC, 6X19+IWRC 6×37+FC, 6X37+IWRC 6*7+FC, 7*7, 6*24+7FC Aplikasi angkat angkat...
  • sekoci tali kawat tali

    sekoci tali kawat tali

    Tali kawat aisan anu dipaké pikeun badarat kudu dipariksa périodik, nengetan husus ka wewengkon ngaliwatan katrol, sarta kudu renewed lamun perlu alatan maké jeung cimata aisan atawa dina interval teu ngaleuwihan 5 taun (mana datang saméméhna). 

  • Baja slab clamp billet ngangkat clamp

    Baja slab clamp billet ngangkat clamp

    Steel slab clamp billet lifting clamp Alat-alat tong pikeun ngangkut billet dirancang kalayan pangalaman canggih ti bumi sareng luar negeri dumasar kana pangalaman produksi urang mangtaun-taun kalayan kauntungan henteu konsumsi kakuatan, teu aya gangguan gelombang éléktromagnétik, dipercaya & aman dina operasi sareng fleksibel. adaptability.Fakta geus ngabuktikeun yén alat ngangkat ieu bisa muka tur ngabongkar momotanana billet baja kalawan bébas tanpa gawé babarengan workmen dina taneuh, nu mangrupa lifti idéal ...
  • Magnét Angkat Permanén

    Magnét Angkat Permanén

    Angkat magnét permanén The Super Magnet Automatic Lifting Sucker mangrupikeun produk téknologi luhur anu dikembangkeun dumasar kana bahan magnét énergi anu luhur.Loba dipaké dina angkutan jeung ngangkat prosés baja, machining, kapang, gudang, jsb Sambungan blok jeung cylindrical bahan baja conductive magnét bisa greatly ngaronjatkeun efisiensi loading na unloading sarta penanganan workpieces.Spésifikasi Modél Dipeunteun kapasitas angkat Dimensi (mm) Beurat kg ...
  • Trolley angkutan kargo

    Trolley angkutan kargo

    Kargo angkutan trolley Mesin industri roller dollies kalawan reliabiliti pangluhurna, durability jeung standar kaamanan.Dolly hareup hadir kalawan turntable dirojong bantalan dorong sahingga kalawan bébas steering tanpa kudu eureun jeung reposition pikeun ngahurungkeun.Tarik ku leungeun atawa gantelkeun kana forklift pikeun towing.Ngagulung beban beurat gampang ti titik A ka titik B kalawan kirang usaha .Sistem dolly moal lesot tina handapeun beban - sanajan dina tarikan jeung tugging.Jarak antara dollies tukang nyaéta ...
  • Tali Kawat Sling sareng Soket Spelter Buka

    Tali Kawat Sling sareng Soket Spelter Buka

    Buka Tipe Casting stop kontak Steel Kawat Tali Sling pikeun Towing Kelautan kalawan Services ngaropéa.

    Galvanized Us Tipe G416 Grooved Buka Tipe Spelter stop kontak

  • Baja ngangkat Lempeng clamp

    Baja ngangkat Lempeng clamp

    Rincian produk: Steel ngangkat plat clamp High Quality Forging Steel nangtung plat ngangkat clamp Modél Gawé Wates Beban (Ton) Rahang Muka (mm.) Beurat Unggal (kg.) LWK928-1 0.8 0-16 2.8 LWK928-2 1 0-22 3.6 LWK928-3 2 0-30 5.5 LWK928-4 3.2 0-40 10 LWK928-5 5 0-50 17 LWK928-6 8 0-60 26 LWK928-7 10 0-80 352 LWK928-8-9K9 9 16 60-125 80 Ngangkat baja horizontal Plate C...
  • Link ranté accessaires

    Link ranté accessaires

    Paké dina ranté link, nyambungkeun kalawan ranté sarta diwangun ku aisan ranté lin.

  • Sling anyaman datar

    Sling anyaman datar

    Aplikasi: The slings webbing datar bodas anu loba dipaké dina aviation, aerospace, ngadegna kakuatan nuklir, manufaktur militér, port loading na unloading, parabot kakuatan, ngolah mesin, baja kimia, shipbuilding, transportasi jeung widang lianna.

  • billet tong

    billet tong

    Kaunggulan tina slab billet clamp jalan reliably, flexibly tur aman.Mékanisme muka sareng nutup didamel tina baja alloy kalayan kakuatan anu tiasa dianggo.The slab billet clamp ngabogaan hirup layanan panjang.Numutkeun strukturna, clamp billet slab dibagi kana clamp tetep sareng clamp adjustable (jangkungna H teu tiasa disaluyukeun).Clamp billet cocog pikeun ngangkat spésifikasi anu béda sareng jumlah billet anu béda.
  • Jepitan tali kawat

    Jepitan tali kawat

    Produk ieu loba dipaké dina baja, processing kapang mékanis, gudang jeung prosés ngangkat lianna.

  • Tali kawat baja aisan

    Tali kawat baja aisan

    Karakteristikna nyaéta awak tali anu lemes, aya seueur titik angkat, tiasa ngabéréskeun patarosan ngeunaan rohangan terbatas anu alit sareng kapasitas muatan anu luhur.