Link ranté accessaires

Katerangan pondok:

Paké dina ranté link, nyambungkeun kalawan ranté sarta diwangun ku aisan ranté lin.


Rincian produk

Tag produk

Ruku-ruku

Link chain accessaires01

WLL

A

B

C

D

E

L

Beurat

(T)

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

(kg/pcs)

0.5

11.9

7.85

22.5

6.35

26.4

40.4

0.05

0.75

13.5

9.65

26.2

7.85

29.5

48.5

0.08

1

16.8

11.2

31.8

9.65

35.8

58.5

0.13

1.5

19.1

12.7

36.6

11.2

41.4

67.5

0.2

2

20.6

16

41.4

12.7

46

77

0.27

3.25

26.9

19.1

51

16

58.5

95.5

0.57

4.75

31.8

22.4

60.5

19.1

70

115

1.2

6.5

36.6

25.4

71.5

22.4

81

135

1.43

8.5

42.9

28.7

81

25.4

93.5

151

2.15

9.5

46

31.8

91

29.5

103

172

3.06

12

51.5

35.1

100

32.8

115

191

4.11

13.5

57

38.1

111

35.1

127

210

5.28

17

60.5

41.4

122

38.1

137

230

7.23

25

73

51

146

44.5

162

279

12.1

35

82.5

57

172

51

184

312

19.2

55

105

70

203

66.5

238

377

32.5

D belenggu

 Link chain accessaires02

WLL (Kg)

Diménsi

beurat/

100 pcs (lbs)

D

A

C

B

80

5

10

19

11

4

100

6

13

25

14

8

200

8

16

32

18

15

320

10

19

38

20

29

520

12

25

51

26

57

800

16

32

64

33

110

1100

20

38

76

40

177

1500

22

44

89

50

287

2100

25

51

100

57

441

3000

28

57

115

68

684

3500

32

64

127

73

949

5000

38

76

152

85

1545

7000

45

90

180

96

2758

8000

50

102

200

108

3861

Screw pin jangkar shackles (ogé katelah screw pin ruku shackle) dirancang pikeun nawarkeun kaamanan sambungan kuat kalawan betah a pin release gancang.Bentuk ruku miboga kamampuh pikeun nanganan rupa-rupa lega tina sambungan na multi-dimensi narik, sabalikna ranté shackles (ogé disebut D shackles) nu boga profil leuwih sempit tur dimaksudkeun pikeun dipaké pikeun narik garis lempeng.
Mékanisme pin screw ngajadikeun screw pin jangkar shackles hiji pilihan alus pikeun jobs ngangkat samentara atawa maranéhanana anu merlukeun sering nyambungkeun jeung disconnects sabab gancang-release pin Peta leuwih gancang ngagantelkeun tur coplokkeun ti shackle ku pin buleud.

Ngajalin G80 Nyambungkeun Tumbu

Id beban pamungkas 4 kali wates beban kerja

Link chain accessaires03

Modél

WLL

BL

A ± 1.5

B±2

C±2

D±1

Beurat (kg/pc)

(LBS)

(LBS)

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

ZCL1/4

3250

13000

19.8

69

55

7.8

0.24

ZCL5/16

4500

18000

18

79.5

62.5

8.5

0.32

ZCL3/8

6600

16400

27

92

85.5

11.5

0.58

ZCL1/2

11250

45000

35

111

81

15

1.2

ZCL5/8

16500

66000

42

137.5

96

21

2.42

ZCL3/4

23000

92000

43

171

126

22.5

3.89

ZCL7/8

28750

115000

48

191

141.5

24.5

6.08

Pamakéan

Ngangkat sarta nyambungkeun, fittings tali kawat, fittings ranté, fittings hardware Kelautan

Standar utama

Tipe AS G210, G2130, G2150, Éropa Dee & Bow tipe, JIS Dee & Bow tipe, Plat shackle

Bahan

Baja karbon, baja alloy, stainless steel 304 atanapi 316

Bérés

Panas Dipped Galvanized, Electro Galvanized, Warna dicét, High digosok, Eunteung Digosok

Téknologi

Serelek ngajalin, Precision Casting

Ukuran

Ukuran béda sadia (6-8 - 32-8)

Aloy Steel ngajalin G80 Clevis Clutch

 Link chain accessaires04

Modél

WLL

BL

E

A

H

W

L

Beurat

(T)

(T)

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

(kg/pc)

CA6

1.12

4.48

8

8

17.7

21.5

77.3

0.25

CA8

2

8

10.5

9.5

18.5

33.5

89

0.32

CA10

3.15

12.6

13

12.5

29

46

126

0.73

CA13

5.3

21.2

16.5

15

42.7

57.5

163.5

1.6

CA16

8

32

19

18.5

45.4

74

183.5

2.8

CA20

12.5

50

24

23

56

74

219

5

CA22

15

60

27

27

68.5

90

254

6.3

CA26

21.2

84.8

30

30

77

102

209

14.5

Aplikasi

Paké dina ranté link, nyambungkeun kalawan ranté sarta diwangun ku aisan ranté lin.
Shackle bisa nyambung jeung ranté di tungtung eta pikeun jangkar taneuh.Link panyambung sareng clevis cluth nyaéta pikeun nyambungkeun ranté sareng tautan aisan anu sanés.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk