Ngangkat Clamp

  • C type coil hook

    tipe C coil hook

    Aplikasi: Hal ieu loba dipaké dina ngagiling baja panas digulung, tiis ngagiling baja digulung, kitu ogé di stasiun, buruan angkutan barang, darmaga, pamaké coil baja badag tina sagala jinis ngangkat coil horizontal.

  • Steel billet clamp

    Baja billet clamp

    Aplikasi: galangan kapal, instalasi struktur baja, pasar baja, pamrosésan mékanis, las pelat baja, motong pelat baja, penanganan horizontal pelat baja, pelat baja nangtung pindah jeung tempat gawé séjén butuh produk misalna.

  • Steel lifting rail clamp

    Baja ngangkat rail clamp

    Aplikasi: Dipaké pikeun baja buleud, angkutan rail baja jeung gerakan.