Kerekan

  • Electrical hoist

    Kerekan listrik

    Kerekan listrik mangrupikeun jenis alat angkat, anu seueur dianggo dina sagala rupa lapisan masarakat, tiasa saluyu sareng bango, gantry crane, kerekan listrik kalayan volume sakedik, beurat enteng, operasi saderhana, gampang dianggo ciri.

  • Lever hoist

    Lever kerekan

    Blok ranté tiasa napel dina troli tina sagala jinis salaku blok ranté perjalanan. Éta cocog pikeun monorél overve conveying system, handtravelling crane sareng jib crane.