RIGGING GOSTERN

  • Pausahaan nyertakeun wewengkon 33000 méter pasagi, leuwih ti 600 pagawé.Éta mangrupikeun perusahaan sling khusus anu tiasa ngarancang, ngadamel sareng pasar.
  • Ranté / tali kawat aisan sareng alat angkat ayeuna seueur dianggo dina metalurgi, mesin, karéta api, pétrokimia, palabuhan, listrik, tanaga nuklir, militer sareng widang sanésna.
  • Unggal produk dijieun taliti, éta bakal ngajadikeun anjeun wareg.Produk urang dina prosés produksi geus meunang mastikeun diawaskeun, sabab ngan nyadiakeun Anjeun kualitas pangalusna, urang bakal ngarasa yakin.

Éta mangrupikeun perusahaan sling khusus anu tiasa ngarancang, ngadamel sareng pasar.

Jiangsu Gostern Rigging mangrupikeun produsén anu terkenal pikeun angkat aisan, stap ratchet sareng alat angkat khusus di Cina.Kami konsentrasi dina nyieun panalungtikan, ngamekarkeun produk anyar jeung nyadiakeun layanan ngaropéa.Kami ogé ngabantosan klien kami pikeun milari jalan anu sampurna dina masalah angkatna.Ranté / tali kawat aisan sareng alat angkat ayeuna seueur dianggo dina metalurgi, mesin, karéta api, pétrokimia, palabuhan, listrik, tanaga nuklir, militer sareng widang sanésna.Anyar-anyar ieu, kami parantos ngawangun hubungan jangka panjang sareng Dongfang Electric, Shanghai Electric, XCMG Group, China CSR, China CNR.Urang geus diékspor ka Amérika Serikat, Korea, Thailand, Vietnam jeung nagara Asia Wétan lianna.

Tentang Kami
  • Pay attention to the usage outside !
    PVC coated tali kawat dijieunna tina biasa galvanized atawa tali kawat stainless steel dina lapisan PVC lem.Saatos digawé panas, palastik asup kana kawat jeung nempel pageuh babarengan.Sanggeus dilapis...
  • Classic lifting site! Hinkley Point C, the largest nuclear power station in the UK
    Pembangkit listrik tenaga nuklir Hinkley Point C mangrupikeun proyék infrastruktur panggedéna anu kantos dilakukeun di Inggris.Nalika réngsé, éta bakal nyayogikeun sakitar 7% tina pasokan listrik héjo Inggris sareng cr ...
  • Testing with Hainan Changjiang on Nuclear power steel lining module!
    Ti 10th.June nepi ka 15th.June, 2021, urang ngirimkeun teknisi jeung diréktur Bapak Sun ka Hainan Changjiang parusahaan jeung nguji barang anyar urang kakara réngsé.Aranjeunna nganggo jepitan pikeun ngangkat tugas beurat ...
  • Employee Training

    Pelatihan pagawe

    Dina minggu kahiji Agustus urang kerekan latihan jeung pagawe urang di kamar pasamoan.Tujuan tina palatihan nyaéta pikeun Nguatkeun kasadaran kaamanan sareng mastikeun opera aman ...
  • Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
    Pikeun nguatkeun staf kami, kami ngatur lantai paling luhur salaku Gym kami, seueur tenaga kerja urang tiasa angkat damel sareng komunikasi sareng anu sanés.Nyiptakeun langkung seueur kasempetan sareng opp...

RIGGING GOSTERN

Jiangsu Gostern Rigging mangrupikeun produsén anu terkenal pikeun ngangkat aisan, stap ratchet sareng alat angkat khusus di Cina.

Ngahubungan