PAMERAJARAN GOSAN

  • Perusahaan nyertakeun luas 33000 méter pasagi, langkung ti 600 padamel. Éta perusahaan slings khusus anu tiasa ngarancang, ngadamel sareng pasar.
  • Tali ranté / tali kawat sareng alat angkat ayeuna seueur dianggo dina metalurgi, mesin, karéta api, pétrokimia, palabuhan, kakuatan listrik, kakuatan nuklir, militer sareng lapangan sanésna.
  • Unggal produk sacara saksama didamel, éta bakal ngajantenkeun anjeun wareg. Produk kami dina prosés produksi parantos diawasi sacara ketat, sabab éta ngan ukur pikeun masihan anjeun kualitas pangsaéna, kami bakal yakin.

Éta perusahaan slings khusus anu tiasa ngarancang, ngadamel sareng pasar.

Jiangsu Gostern Rigging mangrupikeun produsén anu terkenal angkat aisan, tali ratchet sareng alat angkat khusus di Cina. Kami konséntrasi dina nyieun panilitian, ngembangkeun produk anyar sareng nyayogikeun layanan khusus. Kami ogé ngabantosan palanggan pikeun mendakan jalan anu sampurna dina masalah angkatna. Tali ranté / tali kawat sareng alat angkat ayeuna seueur dianggo dina metalurgi, mesin, karéta api, pétrokimia, palabuhan, kakuatan listrik, kakuatan nuklir, militer sareng lapangan sanésna. Nembe, urang ngawangun hubungan jangka panjang sareng Dongfang Electric, Shanghai Electric, XCMG Group, China CSR, China CNR. Kami parantos diékspor ka Amérika Serikat, Korea, Thailand, Vietnam sareng nagara-nagara Asia wétan sanés.

Tentang Kami
  • Testing with Hainan Changjiang on Nuclear power steel lining module!
    Ti tanggal 10 Juni dugi ka tanggal 15 Juni, 2021, kami ngintun ahli téknisi sareng sutradara kami Mr Sun ka perusahaan Hainan Changjiang sareng nguji barang-barang énggal anu nembé réngsé. Aranjeunna nganggo jepitan pikeun ngalaksanakeun tugas beurat ...
  • Employee Training

    Latihan Pagawe

    Dina minggu kahiji Agustus kami angkat latihan sareng padamel urang di ruang rapat. Tujuan latihan nyaéta pikeun Nguatkeun kasadaran kaamanan sareng mastikeun opera anu aman ...
  • Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
    Dina raraga nguatkeun staf kami, kami ngatur lantai paling luhur salaku Gym kami, seueur tenaga kerja kami tiasa damel sareng komunikasi sareng anu sanés. Nyiptakeun langkung seueur kasempetan sareng opp ...
  • Background of the Hardware and Tools Middle East 2019
    Genep nagara bagian Teluk (Uni Émirat Arab, Saudi Arabia, Oman, Bahrain, Qatar sareng Kuwait) mangrupikeun klub beunghar dunya Arab, kalayan 45% cadangan minyak dunya sareng ...

PAMERAJARAN GOSAN

Jiangsu Gostern Rigging mangrupikeun produsén anu terkenal angkat aisan, tali ratchet sareng alat angkat khusus di Cina.

Ngahubungi