RIGGING GOSTERN

  • Pausahaan nyertakeun wewengkon 33000 méter pasagi, leuwih ti 600 pagawé.Éta mangrupikeun perusahaan sling khusus anu tiasa ngarancang, ngadamel sareng pasar.
  • Ranté / tali kawat aisan sareng alat angkat ayeuna seueur dianggo dina metalurgi, mesin, karéta api, pétrokimia, palabuhan, listrik, tanaga nuklir, militer sareng widang sanésna.
  • Unggal produk dijieun taliti, éta bakal ngajadikeun anjeun wareg.Produk urang dina prosés produksi geus meunang mastikeun diawaskeun, sabab ngan nyadiakeun Anjeun kualitas pangalusna, urang bakal ngarasa yakin.

Éta mangrupikeun perusahaan sling khusus anu tiasa ngarancang, ngadamel sareng pasar.

Jiangsu Gostern Rigging mangrupikeun produsén anu terkenal pikeun angkat aisan, stap ratchet sareng alat angkat khusus di Cina.Kami konsentrasi dina nyieun panalungtikan, ngamekarkeun produk anyar jeung nyadiakeun layanan ngaropéa.Urang ogé mantuan klien kami pikeun manggihan cara sampurna dina isu ngangkat maranéhanana.Ranté / tali kawat aisan sareng alat angkat ayeuna seueur dianggo dina metalurgi, mesin, karéta api, pétrokimia, palabuhan, listrik, tanaga nuklir, militer sareng widang sanésna.Anyar-anyar ieu, kami parantos ngawangun hubungan jangka panjang sareng Dongfang Electric, Shanghai Electric, XCMG Group, China CSR, China CNR.Urang geus diékspor ka Amérika Serikat, Korea, Thailand, Vietnam jeung nagara Asia Wétan lianna.

Tentang Kami
  • Buka stop kontak spelter casting
    Perkenalan singket: Soket tali kawat mangrupikeun alat panyambung anu dipasang dina tungtung tali tali kawat.Hiji tungtung nyaéta congcot kerung, dipaké pikeun nyelapkeun tungtung kabel, sarta tuang l ...
  • C tipe billet ngangkat clamp /Tong
    C-tipe lifter dipaké pikeun ngangkat horizontal coil baja.Kahiji, eta Sigana mah hurup C tina penampilan na, ku kituna disebut C-tipe spreader.Ieu utamana dipaké dina stee ...
  • 80T Tundish spreader
    Dina proyék transformasi tina baja datar ka billet caster kontinyu, anu spreader tundish dipaké pikeun transportasi tundish, opat lugs of tundish teu co ...
  • Kumaha ngagunakeun sarta nengetan bagian bellow
    1. Mindahkeun bango pikeun nyambungkeun hook bango jeung ring ngangkat tina beam ngangkat.Saatos ngangkat ka jangkungna anu pas, pariksa naha balok angkat tingkat sareng ranté angkatna knott...
  • Cina ngaluncurkeun pamawa pesawat katilu!Ngaran
    Upacara peluncuran kapal induk katilu Cina dilaksanakeun di Jiangnan Shipyard of China State Shipbuilding Corporation Dina Senén isuk.Xu Qiliang, anggota Biro Pulitik...

RIGGING GOSTERN

Jiangsu Gostern Rigging mangrupikeun produsén anu terkenal pikeun angkat aisan, stap ratchet sareng alat angkat khusus di Cina.

Ngahubungan