Imah
Imah
Imah
Geser
Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
kaamanan anjeun
perhatian kami
kaamanan anjeun
perhatian kami

kami dedicated ka nyieun, tali aisan teratur pikeun solver masalah ngangkat Anjeun.
Produk anu loba dipaké dina metallurgy, kareta api, pétrokimia, port, kakuatan listrik, mobil, aviation, konstruksi jsb.

Kerekan listrik
Kerekan listrik
Kerekan listrik
Imah
Imah
Geser
Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
kaamanan anjeun
perhatian kami
kaamanan anjeun
perhatian kami

Ieu mangrupakeun jenis rigging nu disambungkeun ku link ranté logam. Numutkeun bentukna, utamina aya dua jinis las sareng rakitan. Numutkeun strukturna, éta ngagunakeun baja alloy kualitas luhur.
Urang ngajual ranté link, ranté 304/316 SS, sababaraha kombinasi ranté, sarta ranté kerekan.

Kerekan listrik
Kerekan listrik
Kerekan listrik
Imah
Imah
Geser
Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
kaamanan anjeun
perhatian kami
kaamanan anjeun
perhatian kami

Diwangun ku Polipropilén, poliéster, Dinema, Aramid.
Hal ieu loba dipaké dina aviation, aerospace, ngadegna kakuatan nuklir, manufaktur militér, penanganan port, instalasi kakuatan, ngolah mesin, industri kimia, shipbuilding, transportasi jeung sajabana

Kerekan listrik
Kerekan listrik
Kerekan listrik
Imah
Imah
panah saméméhna
panah salajengna
Gostern Rigging
Gostern Rigging
Buka stop kontak spelter casting
Gambar teu sadia

Perkenalan singket: Soket tali kawat mangrupikeun alat panyambung anu dipasang dina tungtung tali tali kawat. Hiji tungtung mangrupakeun congcot kerung, dipaké pikeun nyelapkeun tungtung kabel, sarta tuang timah fusi fastening, tungtung séjén mangrupa cingcin panon atawa garpu. Rigging hartina alat kakuatan dipaké pikeun ngahontal ...

Imah
Imah
pamasangan tanaga nuklir
Gambar teu sadia

Industri kakuatan nuklir ngawengku suppliers bahan bakar nuklir, suppliers parabot, desain kakuatan, panalungtikan ilmiah, konstruksi, instalasi, generasi kakuatan, pangiriman jeung distribusi jeung usaha lianna, nu bisa dibagi kana tilu bagian nurutkeun posisi maranéhanana dina ranté industri: hulu, tengah jeung hilir.

Imah
Imah
Karakter tina tali kawat
Gambar teu sadia

1 tali kawat stainless steel bisa mindahkeun beban jarak jauh. 2. Faktor kaamanan bearing badag, pamakéan aman tur dipercaya. 3. Beurat hampang, gampang dibawa sareng diangkut. 4. Sanggup nahan rupa-rupa beban sareng beban variabel. 5. kakuatan tensile High, kakuatan kacapean sarta kateguhan dampak.

Imah
Imah
Patarosan anu sering ditaroskeun
Dupi abdi tiasa gaduh urutan sampel?

Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas. Sampel campuran tiasa ditampi. 

Kumaha upami waktos kalungguhan?

Sampel peryogi 2-5 dinten, waktos produksi masal peryogi 1-2 minggu kanggo kuantitas pesenan langkung ti hiji wadah.

Dupi anjeun gaduh wates MOQ?

MOQ rendah, 1PC pikeun mariksa sampel sayogi

Kumaha anjeun ngirim barang sareng sabaraha lami dugi ka dugi?

Karéta sareng pengiriman laut duanana tiasa nyayogikeun. waktos pangiriman gumantung kana jarak.

Kumaha neraskeun pesenan?

Firstly hayu urang nyaho syarat Anjeun atawa aplikasi. 
Bréh Urang nawiskeun Anjeun produk idéal tur harga. 
Katilu urang nyerang perjanjian upami sadayana lancar. 
Fourthly Urang ngatur produksi.