Litar teli

 • litar teli inox

  litar teli inox

  Detajet e produktit: Sipërfaqja: e galvanizuar, e pagalvanizuar, e pandryshkshme, e veshur me PP/PVC/PE Elastik: 1570 mpa deri në 2160 mpa paketim në bobina plastikë, druri ose kompensatë 25m deri në 2000m.Dorëzimi: 30 ditë për një enë 20 këmbë (24.5 ton).Referenca Konstruksioni Fije çeliku 1×7, 1×19, 1x19S, 1*19W, 1*25Fi, 1*29Fi Kabllo avioni 7×7, 7×19 Aplikim për peshkim traw 6x19AW+FC, 6x19AS+FC 6×19+FC, 6X19+IWRC 6×37+FC, 6X37+IWRC 6*7+FC, 7*7, 6*24+7FC Aplikim ngritës ngritës...
 • hobe me litar varke shpëtimi

  hobe me litar varke shpëtimi

  Litari i telit i përdorur për ulje do të inspektohet periodikisht, duke i kushtuar vëmendje të veçantë zonës përmes rrotullës dhe do të rinovohet nëse është e nevojshme për shkak të konsumimit të hobesë ose në intervale jo më shumë se 5 vjet (cilado që të vijë më herët). 

 • Hobe me litar me prizë të hapur spelter

  Hobe me litar me prizë të hapur spelter

  Lloji i hapur i prizës së derdhjes së litarit me tela çeliku për tërheqje detare me shërbime të personalizuara.

  Prizë e galvanizuar e tipit G416 me groove të tipit të hapur spelter

 • Hobe me litar çeliku

  Hobe me litar çeliku

  Karakteristikë e tij është trupi i litarit i cili është i butë, ka shumë pika ngritjeje, mund të zgjidhë çështjet e hapësirës së vogël të kufizuar dhe kapacitetit të lartë ngarkues.

 • Litar teli çeliku

  Litar teli çeliku

  Aplikimi: I përshtatshëm për transformatorë, ndërtim anijesh dhe makineri speciale dhe një larmi mjedisi në kërkesa të veçanta ngritëse të mëdha.Forca minimale e thyerjes së litarit teli pa lidhje është 6 herë e ngarkesës së punës.