Rrip i trashë pëlhure

 • hobe me rrip të sheshtë

  hobe me rrip të sheshtë

  Zbatimi: Rrifet e bardha të sheshta përdoren gjerësisht në aviacion, hapësirën ajrore, ngritjen e energjisë bërthamore, prodhimin ushtarak, ngarkimin dhe shkarkimin e portit, pajisjet e energjisë, përpunimin e makinerive, çelikun kimik, ndërtimin e anijeve, transportin dhe fusha të tjera.

 • Hobe me rrip të butë

  Hobe me rrip të butë

  Zbatimi: Rrifet e bardha të sheshta përdoren gjerësisht në aviacion, hapësirën ajrore, ngritjen e energjisë bërthamore, prodhimin ushtarak, ngarkimin dhe shkarkimin e portit, pajisjet e energjisë, përpunimin e makinerive, çelikun kimik, ndërtimin e anijeve, transportin dhe fusha të tjera.

 • Rrip me arpion

  Rrip me arpion

  Rripat lidhëse të arpionit përdoren për fiksimin e ngarkesave gjatë transportit, ndërrimit ose lëvizjes.Pas mbylljes, pa relaksim gjatë transportit, siguri, kursim, i lehtë, i lehtë për t'u përdorur dhe pa dëmtime për ngarkesën.