Gostern Wire rope rigging /Chain rigging /Lifting rigging

LAJME

Produkte të veçuara

Steel slab clamp billet lifting clamp The tong equipment for transporting billets is designed with the advanced experience from home and abroad on the basis of our production experiences for many years with the advantage of no power consumption, no electromagnetic wave interference, reliable&safe in operation and flexible adaptability. Facts have proved that this lifting tool […]
Litari i telit i përdorur për ulje do të inspektohet periodikisht, duke i kushtuar vëmendje të veçantë zonës përmes rrotullës dhe do të rinovohet nëse është e nevojshme për shkak të konsumimit të hobesë ose në intervale jo më shumë se 5 vjet (cilado që të vijë më herët). 
The galvanized steel turnbuckles is a rigging accessory that links the load bearing function.
Lloji i hapur i prizës së derdhjes së litarit me tela çeliku për tërheqje detare me shërbime të personalizuara. Prizë e galvanizuar e tipit G416 me groove të tipit të hapur spelter
Use on link chain, connecting with chain and composed of lin chain sling.
Application: Ship, iron and steel industry, petroleum chemical industry, coal mine

Personazhet e litarit

një transferim i gjatë

1 litar teli prej çeliku inox mund të transferojë ngarkesë në distanca të gjata.

2. Faktor i madh sigurie kushinetash, përdorim i sigurt dhe i besueshëm.

3. Pesha e lehtë, e lehtë për t'u mbajtur dhe transportuar.

4. Në gjendje të përballojë ngarkesa të ndryshme dhe ngarkesa të ndryshueshme.

5. Forca e lartë në tërheqje, forca e lodhjes dhe qëndrueshmëria e ndikimit.

6. Rezistencë e mirë ndaj konsumit, rezistencë ndaj tërmetit dhe stabilitet operativ në kushte pune me shpejtësi të lartë.

7. Rezistencë e mirë ndaj korrozionit, mund të funksionojë normalisht në një shumëllojshmëri mediash të dëmshme në mjedisin e ashpër.

8. Butësi e mirë, e përshtatshme për tërheqje, tërheqje, rripa dhe përdorime të tjera.

një transoad


Koha e postimit:
Maj-27-2022

Lini Mesazhin Tuaj