Hobe litar tela çeliku

Përshkrim i shkurtër:

Karakteristikë e tij është trupi i litarit i cili është i butë, ka shumë pika ngritëse, mund të zgjidhë çështjet e hapësirës së vogël të kufizuar dhe aftësisë së lartë të ngarkimit.


Detaje të Produktit

Etiketat e produkteve

Hobe me litar me një dhe dy tela

steel wire rope sling6
Art.Nr. Dia (NWKg, m) Thyerja WLL e vetme Dyfish Art.Nr. Dia (NWKg, m) Thyerja WLL e vetme Dyfish
  diametri   ngarkesa KN KN   diametri   ngarkesa KN KN
  (mm)   (kg) 0 ° 45 ° / 90 °   (mm)   (kg) 0 ° 45 ° / 90 °
ZS0204010 10 0,21 60 10 18/14 ZS0204118 118 41.58 7800 1300 2410/1830
ZS0204012 12 0,35 100 16 30/20 ZS0204135 135 46.9 10200 1700 3100/2400
ZS0204016 16 0,59 180 30 56/40 ZS0204148 148 55.79 12000 2000 3700/2800
ZS0204019 19 0,84 240 40 74/56 ZS0204160 160 65.52 14400 2400 4400/3400
ZS0204023 23 1.51 380 63 117/88 ZS0204172 172 76.3 16800 2800 5200/4000
ZS0204029 29 2.36 480 80 148/113 ZS0204184 184 89.6 18000 3000 5500/4200
ZS0204034 34 2.86 600 100 185/141 ZS0204196 196 102.2 20400 3400 6300/4800
ZS0204040 40 3.99 900 150 278/212 ZS0204208 208 115.5 23800 3800 7000/5370
ZS0204046 46 6.02 1200 200 370/282 ZS0204220 220 129.5 25200 4200 7700/5940
ZS0204054 54 7.63 1500 250 463/353 ZS0204234 234 144.2 28200 4700 8700/6600
ZS02060 60 9.45 2000 320 592/451 ZS0204246 246 159.6 31200 5200 9600/7350
ZS02067 67 11.41 2400 400 740/564 ZS0204258 258 175.7 34200 5700 10500/8000
ZS02075 75 13.58 3000 500 925/705 ZS0204276 276 201.6 39600 6600 12200/9300
ZS0204080 80 15.96 3600 600 1110/850 ZS0204295 295 229.6 45000 7500 13800/10600
ZS0204087 87 18.48 4200 700 1300/990 ZS0204306 306 249.2 49200 8200 15200/11600
ZS0204095 95 24.15 4800 800 1480/1130 ZS0204324 324 280 55200 9200 17000/13000
ZS0204100 100 27.3 5880 980 1810/1380 ZS0204336 336 301.7 59400 9900 18000/14000

Litar teli i galvanizuar i syrit flaman të shtypur

steel wire rope sling7

Diametri

Vertikale

Mbytës

Shporta 90 °

Litar teli

Lloji

1/4 "

0.65T

0.48T

1.3T

6x25 EIPS IWRC e ndritshme

Syri dhe syri i vetëm një këmbë

5/16 "

1T

0.74T

2T

6x25 EIPS IWRC e ndritshme

Syri dhe syri i vetëm një këmbë

3/8 "

1.4T

1.1T

2.9T

6x25 EIPS IWRC e ndritshme

Syri dhe syri i vetëm një këmbë

1/2 "

2.5T

1.9T

5.1T

6x25 EIPS IWRC e ndritshme

Syri dhe syri i vetëm një këmbë

5/8 "

3.9T

2.9T

7.8T

6x25 EIPS IWRC e ndritshme

Syri dhe syri i vetëm një këmbë

3/4 "

5.6T

4.1T

11T

6x25 EIPS IWRC e ndritshme

Syri dhe syri i vetëm një këmbë

7/8 "

7.6T

5.6T

15T

6x25 EIPS IWRC e ndritshme

Syri dhe syri i vetëm një këmbë

1 "

9.8T

7.2T

20T

6x25 EIPS IWRC e ndritshme

Syri dhe syri i vetëm një këmbë

1-1 / 8 "

12T

9.1T

24T

6x36 EIPS IWRC e ndritshme

Syri dhe syri i vetëm një këmbë

1-1 / 4 "

15T

11T

30T

6x36 EIPS IWRC e ndritshme

Syri dhe syri i vetëm një këmbë

1-3 / 8 "

18T

13T

36T

6x36 EIPS IWRC e ndritshme

Syri dhe syri i vetëm një këmbë

1-1 / 2 "

21T

16T

42T

6x36 EIPS IWRC e ndritshme

Syri dhe syri i vetëm një këmbë

Me ton të ndryshëm kur është në 30 ° 45 ° 60 °

Aplikacion

I përshtatshëm për transformatorët, ndërtimin e anijeve dhe makineritë speciale dhe një larmi mjedisi në kërkesa të veçanta ngritëse të mëdha. Forca minimale e thyerjes së litarit tela pa bashkim është 6 herë e ngarkesës së punës.

shënim

Kur urdhëroni një hobe litar tela sigurohuni që të jepni informacion të plotë duke përfshirë gjatësinë, diametrin, konstruksionin, shtrirjen, bërthamën.
Gjatësia: tregoni gjatësinë e saktë të dëshiruar. Në renditjen e pajisjeve fundore të tilla si gishtërinjtë, lidhjet ose grepat e bashkuar, jepni gjatësinë e saktë nga kushinet në mbajtës ose litar fundor, ose paraqitni një skicë me dimensione.
Diametri: diametri i vërtetë i një litari tela është diametri i një rrethi që do ta mbyllë atë. Gjatë përdorimit të kalibrit për përcaktimin e diametrit, jini të kujdesshëm për të shmangur matjen nëpër fijet ngjitur.
Ndërtimi: këshilla qoftë 6X19, 6X37, 7X19 apo të tjera.
Shtroj: tregoni patjetër nëse është i rregullt (hanadi i djathtë apo dora e majtë). ose la la lay (djathtas hanad ose dora e majtë) kërkohet; nëse është e pasigurt, këshillohuni me ne. Praktika standarde është të sigurohet Shtrimi i Rregullt (i zakonshëm) i Dorës së Djathtë. Por nëse kërkohet Shtrimi i rregullt (i zakonshëm) i dorës së majtë për shpimin e mjetit kabllor ose për ndonjë qëllim tjetër, sigurohuni që ta tregoni.
Bërthama: tregoni nëse dëshirohet bërthama e fibrave (FC) ose bërthama e pavarur e litarit tela.


  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni