Shtëpi
Shtëpi
Shtëpi
Rrëshqitje
Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
siguria juaj
është shqetësimi ynë
siguria juaj
është shqetësimi ynë

ne jemi të përkushtuar për të bërë hobe litari të parregullt për të zgjidhur problemet tuaja të ngritjes.
Produktet përdoren gjerësisht në metalurgji, hekurudha, petrokimike, port, energji elektrike, automobil, aviacion, ndërtim etj.

Ngritëse elektrike
Ngritëse elektrike
Ngritëse elektrike
Shtëpi
Shtëpi
Rrëshqitje
Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
siguria juaj
është shqetësimi ynë
siguria juaj
është shqetësimi ynë

Është një lloj trungu i cili lidhet me zinxhir metalik. Sipas formës së tij, ekzistojnë kryesisht dy lloje saldimi dhe montimi. Sipas strukturës së tij, ai përdor çeliku të aliazhuar me cilësi të lartë.
Shesim zinxhir hallkash, zinxhir 304/316 SS, kombinime të shumëfishta zinxhirësh dhe zinxhir ngritës.

Ngritëse elektrike
Ngritëse elektrike
Ngritëse elektrike
Shtëpi
Shtëpi
Rrëshqitje
Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
siguria juaj
është shqetësimi ynë
siguria juaj
është shqetësimi ynë

E përbërë nga polipropileni, poliestër, Dinema, Aramid.
Përdoret gjerësisht në aviacion, hapësirën ajrore, ngritjen e energjisë bërthamore, prodhimin ushtarak, trajtimin e porteve, instalimin e energjisë, përpunimin e makinerive, industrinë kimike, ndërtimin e anijeve, transportin etj.

Ngritëse elektrike
Ngritëse elektrike
Ngritëse elektrike
Shtëpi
Shtëpi
shigjeta e mëparshme
shigjeta tjetër
Rigging Gostern
Rigging Gostern
Hapni folenë e shkrirjes
Imazhi nuk është i disponueshëm

Hyrje e shkurtër: Priza e litarit teli është një vegël lidhëse që vendoset në fundin e hobeve të litarit. Njëri skaj është një kon i zbrazët, i përdorur për të futur fundin e kabllit dhe fiksimin e shkrirjes së plumbit të derdhur, skaji tjetër është një unazë ose pirun syri. Manipulimi nënkupton një mjet force që përdoret për të arritur...

Shtëpi
Shtëpi
instalimi i energjisë bërthamore
Imazhi nuk është i disponueshëm

Industria e energjisë bërthamore përfshin furnizuesit e karburantit bërthamor, furnizuesit e pajisjeve, projektimin e energjisë, kërkimin shkencor, ndërtimin, instalimin, prodhimin, transmetimin dhe shpërndarjen e energjisë elektrike dhe ndërmarrje të tjera, të cilat mund të ndahen në tre pjesë sipas pozicioneve të tyre në zinxhirin e industrisë: në rrjedhën e sipërme, në mes të rrymës dhe të poshtme.

Shtëpi
Shtëpi
Personazhet e litarit
Imazhi nuk është i disponueshëm

1 litar teli prej çeliku inox mund të transferojë ngarkesë në distanca të gjata. 2. Faktor i madh sigurie kushinetash, përdorim i sigurt dhe i besueshëm. 3. Pesha e lehtë, e lehtë për t'u mbajtur dhe transportuar. 4. Në gjendje të përballojë ngarkesa të ndryshme dhe ngarkesa të ndryshueshme. 5. Forca e lartë në tërheqje, forca e lodhjes dhe qëndrueshmëria e ndikimit.

Shtëpi
Shtëpi
Pyetjet e bëra më shpesh
A mund të kem një porosi mostër?

Po, ne mirëpresim porosinë e mostrës për të testuar dhe kontrolluar cilësinë. Mostrat e përziera janë të pranueshme. 

Po në lidhje me kohën e udhëheqjes?

Mostra ka nevojë për 2-5 ditë, koha e prodhimit masiv ka nevojë për 1-2 javë për sasinë e porosisë më shumë se një enë.

A keni ndonjë kufi MOQ?

MOQ i ulët, 1PC për kontrollin e mostrës është i disponueshëm

Si i dërgoni mallrat dhe sa kohë duhet për të mbërritur?

Të dyja mund të ofrojnë transport me tren dhe det. Koha e transportit varet nga distanca.

Si të vazhdoni një porosi?

Fillimisht na tregoni kërkesat ose aplikimin tuaj. 
Së dyti Ne ju ofrojmë produktet dhe çmimin ideal. 
Së treti, ne arrijmë marrëveshjen nëse gjithçka shkon mirë. 
Së katërti Ne organizojmë prodhimin.