Сајла

 • lifeboat wire rope sling

  жица јаже за спасувачки чамец

  Прашката од јаже што се користи за слетување треба периодично да се проверува, со особено внимание на пределот низ макара и ќе се обновува доколку е потребно поради абење и кинење на прашката или во интервали не подолги од 5 години (што и да дојде порано). 

 • Wire Rope Sling with Open Spelter Socket

  Прашка со жичено јаже со отворен приклучок за шпекул

  Отворен тип за леење приклучок за челично жичено јаже за поморско влечење со приспособени услуги.

  Поцинкуван Нас тип G416 жлеб отворен тип Spelter приклучок

 • Steel wire rope sling

  Прашка од челична жица

  Неговата карактеристика е телото на јажето кое е меко, има многу точки за подигање, може да ги реши прашањата за мал ограничен простор и голема носивост.

 • Steel wire rope

  Челична жица јаже

  Примена: Погоден за трансформатор, бродоградба и специјални машини и разновидна средина при големи посебни барања за подигнување.Минималната сила на кинење на жичаното јаже без спој е 6 пати од работниот товар.