Gostern Wire rope rigging /Chain rigging /Lifting rigging

Гостерн Местење

ВЕСТИ

Истакнати производи

Steel slab clamp billet lifting clamp The tong equipment for transporting billets is designed with the advanced experience from home and abroad on the basis of our production experiences for many years with the advantage of no power consumption, no electromagnetic wave interference, reliable&safe in operation and flexible adaptability. Facts have proved that this lifting tool […]
Прашката од јаже што се користи за слетување треба периодично да се проверува, со особено внимание на пределот низ макарата и ќе се обновува доколку е потребно поради абење и кинење на прашката или во интервали не подолги од 5 години (што и да дојде порано). 
The galvanized steel turnbuckles is a rigging accessory that links the load bearing function.
Отворен тип за леење приклучок за челично жичено јаже за поморско влечење со приспособени услуги. Поцинкуван Нас тип G416 жлеб отворен тип на штекер
Use on link chain, connecting with chain and composed of lin chain sling.
Application: Ship, iron and steel industry, petroleum chemical industry, coal mine

Ликовите на жичаното јаже

долг трансфер

1 јаже од нерѓосувачки челик може да пренесе товар на долги растојанија.

2. Голем безбедносен фактор на лежиште, безбедна и сигурна употреба.

3. Мала тежина, лесна за носење и транспорт.

4. Способни да издржат различни оптоварувања и променливи оптоварувања.

5. Висока цврстина на истегнување, цврстина на замор и цврстина на удар.

6. Добра отпорност на абење, отпорност на земјотрес и стабилност при работа при работни услови со голема брзина.

7. Добра отпорност на корозија, може да работи нормално во различни штетни медиуми во суровата средина.

8. Добра мекост, погодна за влечење, влечење, ремени и други намени.

трансоад


Време на објавување:
мај-27-2022 година

Оставете ја вашата порака