Прашка од челична жица

Краток опис:

Неговата карактеристика е телото на јажето што е меко, има многу точки за подигнување, може да ги реши прашањата за мал ограничен простор и висок капацитет на товарење.


Детали за производот

Ознаки на производот

Прашка од жичен јаже со една и две нозе

steel wire rope sling6
Уметност бр. Дија (NWKg, м) Кршење единечен WLL Двојно Уметност бр. Дија (NWKg, м) Кршење единечен WLL Двојно
  дијаметар   оптоварување КН КН   дијаметар   оптоварување КН КН
  (мм)   (килограм) 0 ° 45 ° / 90 °   (мм)   (килограм) 0 ° 45 ° / 90 °
ZS0204010 10 0,21 60 10 18/14 ZS0204118 118 41,58 7800 1300 2410/1830 година
ZS0204012 12 0,35 100 16 30/20 ZS0204135 135 46,9 10200 1700 3100/2400
ZS0204016 16 0,59 180 30 56/40 ZS0204148 148 55,79 12000 2000 3700/2800
ZS0204019 19 0,84 240 40 74/56 ZS0204160 160 65,52 14400 2400 4400/3400
ZS0204023 23 1.51 380 63 117/88 година ZS0204172 172 76.3 16800 2800 5200/4000
ZS0204029 29 2.36 480 80 148/113 ZS0204184 184 89,6 18000 3000 5500/4200
ZS0204034 34 2.86 600 100 185/141 година ZS0204196 196 102.2 20400 3400 6300/4800
ZS0204040 40 3.99 900 150 278/212 ZS0204208 208 115,5 23800 3800 7000/5370
ZS0204046 46 6.02 1200 200 370/282 година ZS0204220 220 129,5 25200 4200 7700/5940
ZS0204054 54 7,63 1500 250 463/353 ZS0204234 234 144.2 28200 4700 8700/6600
ZS02060 60 9.45 2000 320 592/451 ZS0204246 246 159,6 31200 5200 9600/7350
ZS02067 67 11,41 2400 400 740/564 година ZS0204258 258 175,7 34200 5700 10500/8000
ZS02075 75 13.58 3000 500 925/705 ZS0204276 276 201,6 39600 6600 12200/9300 година
ZS0204080 80 15,96 3600 600 1110/850 ZS0204295 295 229,6 45000 7500 13800/10600
ZS0204087 87 18,48 4200 700 1300/990 година ZS0204306 306 249.2 49200 8200 15200/11600
ZS0204095 95 24,15 часот 4800 800 1480/1130 ZS0204324 324 280 55200 9200 17000/13000 година
ZS0204100 100 27.3 5880 980 1810/1380 година ZS0204336 336 301.7 59400 9900 18000/14000 година

Притиснат фламански јаже за галванизиран око

steel wire rope sling7

Дијаметар

Вертикално

Чокер

90 ° Кошница

Сајла

Тип

1/4 "

0,65T

0,48T

1.3T

6x25 Светла EIPS IWRC

Едно нога око и око

5/16 "

1T

0,74T

2T

6x25 Светла EIPS IWRC

Едно нога око и око

3/8 "

1.4Т

1.1Т

2.9T

6x25 Светла EIPS IWRC

Едно нога око и око

1/2 "

2.5T

1.9T

5.1T

6x25 Светла EIPS IWRC

Едно нога око и око

5/8 "

3.9T

2.9T

7.8Т

6x25 Светла EIPS IWRC

Едно нога око и око

3/4 "

5.6T

4.1T

11T

6x25 Светла EIPS IWRC

Едно нога око и око

7/8 "

7.6Т

5.6T

15T

6x25 Светла EIPS IWRC

Едно нога око и око

1 "

9.8Т

7.2T

20Т

6x25 Светла EIPS IWRC

Едно нога око и око

1-1 / 8 "

12T

9.1T

24T

6x36 Светла EIPS IWRC

Едно нога око и око

1-1 / 4 "

15T

11T

30T

6x36 Светла EIPS IWRC

Едно нога око и око

1-3 / 8 "

18T

13T

36T

6x36 Светла EIPS IWRC

Едно нога око и око

1-1 / 2 "

21T

16T

42T

6x36 Светла EIPS IWRC

Едно нога око и око

Со различен тон кога е на 30 ° 45 ° 60 °

Апликација

Погоден за трансформатор, бродоградба и специјална машинерија и разновидност на околина во големи посебни барања за подигнување. Минималната сила на кршење на јажето без спој е 6 пати поголема од работниот товар.

Забелешка

За да нарачате прашка од жица, задолжително дадете целосни информации, вклучувајќи должина, дијаметар, конструкција, лежиште, јадро.
Должина: наведете ја точната посакувана должина. Нарачувајќи завршни делови како напрстоци, врски или куки споени, дадете точна должина од лежиште до лежиште или крајно јаже или доставете скица со димензии.
Дијаметар: вистински дијаметар на жичано јаже е дијаметар на круг што ќе го затвори. При користење на дебеломер за одредување на дијаметарот, внимавајте да избегнете мерење преку соседните нишки.
Конструкција: совет дали 6X19, 6X37, 7X19 или друго.
Леже: наведете дефинитивно дали е редовно (десно ханад или лева рака). или ланг лајк (десна ханад или лева рака) е потребно; ако е неизвесно, консултирајте се со нас. Стандардна практика е да се обезбеди редовно лежење на десната рака. Но, ако е потребно редовно (обично) лежење за лево за дупчење на кабелски алатки или за некоја друга намена, задолжително наведете.
Јадро: означете дали е посакувано јадро од влакна (FC) или независно јадро на жичано јаже.


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја