Дома
Дома
Дома
слајд
Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
вашата безбедност
е наша грижа
вашата безбедност
е наша грижа

ние сме посветени на изработка на неправилни јаже за да ги решиме вашите проблеми со кревањето.
Производите се широко користени во металургијата, железницата, петрохемијата, пристаништето, електричната енергија, автомобилот, авијацијата, градежништвото итн.

Електрична дигалка
Електрична дигалка
Електрична дигалка
Дома
Дома
слајд
Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
вашата безбедност
е наша грижа
вашата безбедност
е наша грижа

Тоа е еден вид местење кое е поврзано со метална алка од синџир. Според неговата форма, главно постојат два вида на заварување и склопување. Според својата структура, користи висококвалитетен легиран челик.
Продаваме синџир со врски, синџир 304/316 SS, комбинации на повеќе синџири и синџир за дигалки.

Електрична дигалка
Електрична дигалка
Електрична дигалка
Дома
Дома
слајд
Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
вашата безбедност
е наша грижа
вашата безбедност
е наша грижа

Составен од полипропилен, полиестер, Динема, Арамид.
Широко се користи во авијацијата, воздушната, нуклеарната енергија, военото производство, ракувањето со пристаништето, инсталацијата на електрична енергија, машинската обработка, хемиската индустрија, бродоградбата, транспортот итн.

Електрична дигалка
Електрична дигалка
Електрична дигалка
Дома
Дома
претходната стрелка
следната стрелка
Гостерн Местење
Гостерн Местење
Отворете го приклучокот за леење спелтер
Сликата не е достапна

Краток вовед: Приклучокот за жичана јаже е приклучен алат кој се вградува на крајот на жичаната прашка. Едниот крај е шуплив конус, кој се користи за вметнување на крајот на кабелот и прицврстување со фузија за истурање олово, другиот крај е прстен за очи или вилушка. Местење значи алат за сила што се користи за да се постигне ...

Дома
Дома
инсталација на нуклеарна енергија
Сликата не е достапна

Нуклеарната индустрија вклучува добавувачи на нуклеарно гориво, добавувачи на опрема, дизајн на електрична енергија, научно истражување, градежништво, инсталација, производство, пренос и дистрибуција на енергија и други претпријатија, кои можат да се поделат на три дела според нивните позиции во синџирот на индустријата: возводно, среден и низводно.

Дома
Дома
Ликовите на жичаното јаже
Сликата не е достапна

1 јаже од нерѓосувачки челик може да пренесе товар на долги растојанија. 2. Голем безбедносен фактор на лежиште, безбедна и сигурна употреба. 3. Мала тежина, лесна за носење и транспорт. 4. Способни да издржат различни оптоварувања и променливи оптоварувања. 5. Висока цврстина на истегнување, цврстина на замор и цврстина на удар.

Дома
Дома
Најчесто поставувани прашања
Може ли да имам нарачка за примерок?

Да, ја поздравуваме нарачката за примерок за тестирање и проверка на квалитетот. Мешаните примероци се прифатливи.

Што е со времето на водство?

На примерокот му требаат 2-5 дена, на времето за масовно производство му требаат 1-2 недели за количина на нарачка повеќе од еден контејнер.

Дали имате некакво ограничување за MOQ?

Низок MOQ, 1 ЕЕЗ за проверка на примерокот е достапен

Како ја испраќате стоката и колку време е потребно за да пристигне?

И превозот со воз и море може да обезбеди. Времето на испорака зависи од растојанието.

Како да продолжите со нарачката?

Прво известете ни ги вашите барања или апликација.
Второ, Ви нудиме идеални производи и цена.
Трето, го постигнуваме договорот ако сè оди добро.
Четврто Го организираме производството.