Tali Kawat

  • Steel wire rope sling

    Geser tali kawat baja

    Karakteristik yaiku awak tali sing alus, ana akeh titik angkat, bisa ngatasi pitakon babagan ruang winates cilik lan kapasitas muat sing dhuwur.

  • Steel wire rope

    Tali kawat baja

    Aplikasi: Cocog kanggo trafo, pabrik kapal lan mesin khusus lan macem-macem lingkungan kanthi sarat khusus ngangkat. Kekuwatan ngilangi tali kawat minimal tanpa sendhi yaiku 6 kali beban kerja.