Geser tali kawat baja

Katrangan singkat:

Karakteristike yaiku awak tali sing alus, ana akeh titik angkat, bisa ngatasi pitakon babagan ruang winates cilik lan kapasitas muat sing dhuwur.


Detail Produk

Tag Produk

Geser tali kawat siji lan loro

steel wire rope sling6
Art. Ora Dia NWKg, m) Breaking siji WLL Dobel Art. Ora Dia NWKg, m) Breaking siji WLL Dobel
  diameteripun   momotan KN KN   diameteripun   momotan KN KN
  (mm)   (kg) 0 ° 45 ° / 90 °   (mm)   (kg) 0 ° 45 ° / 90 °
ZS0204010 10 0,21 60 10 18/14 ZS0204118 118 41.58 7800 1300 2410/1830
ZS0204012 12 0,35 100 16 30/20 ZS0204135 135 46.9 10200 1700 3100/2400
ZS0204016 16 0,59 180 30 56/40 ZS0204148 148 55,79 12000 2000 3700/2800
ZS0204019 19 0,84 240 40 74/56 ZS0204160 160 65.52 14400 2400 4400/3400
ZS0204023 23 1,51 380 63 117/88 ZS0204172 172 76.3 16800 2800 5200/4000
ZS0204029 29 2.36 480 80 148/113 ZS0204184 184 89.6 18000 3000 5500/4200
ZS0204034 34 2,86 600 100 185/141 ZS0204196 196 102.2 20400 3400 6300/4800
ZS0204040 40 3.99 900 150 278/212 ZS0204208 208 115.5 23800 3800 7000/5370
ZS0204046 46 6.02 1200 200 370/282 ZS0204220 220 129.5 25200 4200 7700/5940
ZS0204054 54 7.63 1500 250 463/353 ZS0204234 234 144.2 28200 4700 8700/6600
ZS02060 60 9.45 2000 320 592/451 ZS0204246 246 159.6 31200 5200 9600/7350
ZS02067 67 11.41 2400 400 740/564 ZS0204258 258 175.7 34200 5700 10500/8000
ZS02075 75 13.58 3000 500 925/705 ZS0204276 276 201.6 39600 6600 12200/9300
ZS0204080 80 15,96 3600 600 1110/850 ZS0204295 295 229.6 45000 7500 13800/10600
ZS0204087 87 18.48 4200 700 1300/990 ZS0204306 306 249.2 49200 8200 15200/11600
ZS0204095 95 24.15 4800 800 1480/1130 ZS0204324 324 280 55200 9200 17000/13000
ZS0204100 100 27.3 5880 980 1810/1380 ZS0204336 336 301.7 59400 9900 18000/14000

Tali Kawat Galvanis Mripat Flemish sing Ditindhes

steel wire rope sling7

Dhiameter

Vertikal

Choker

90 ° Kranjang

Tali kabel

Jinis

1/4 "

0,65T

0,48T

1.3T

6x25 EIPS IWRC padhang

Mripat lan Mripat Kaki Tunggal

5/16 "

1T

0,74T

2T

6x25 EIPS IWRC padhang

Mripat lan Mripat Kaki Tunggal

3/8 "

1.4T

1.1T

2.9T

6x25 EIPS IWRC padhang

Mripat lan Mripat Kaki Tunggal

1/2 "

2.5T

1,9T

5.1T

6x25 EIPS IWRC padhang

Mripat lan Mripat Kaki Tunggal

5/8 "

3.9T

2.9T

7.8T

6x25 EIPS IWRC padhang

Mripat lan Mripat Kaki Tunggal

3/4 "

5.6T

4.1T

11T

6x25 EIPS IWRC padhang

Mripat lan Mripat Kaki Tunggal

7/8 "

7.6T

5.6T

15T

6x25 EIPS IWRC padhang

Mripat lan Mripat Kaki Tunggal

1 "

9.8T

7.2T

20T

6x25 EIPS IWRC padhang

Mripat lan Mripat Kaki Tunggal

1-1 / 8 "

12T

9.1T

24T

6x36 EIPS padhang IWRC

Mripat lan Mripat Kaki Tunggal

1-1 / 4 "

15T

11T

30T

6x36 EIPS padhang IWRC

Mripat lan Mripat Kaki Tunggal

1-3 / 8 "

18T

13T

36T

6x36 EIPS padhang IWRC

Mripat lan Mripat Kaki Tunggal

1-1 / 2 "

21T

16T

42T

6x36 EIPS padhang IWRC

Mripat lan Mripat Kaki Tunggal

Kanthi ton beda nalika ing 30 ° 45 ° 60 °

Lamaran

Cocog kanggo trafo, pabrik kapal lan mesin khusus lan macem-macem lingkungan kanthi syarat khusus ngangkat. Kekuwatan tali kawat minimal tanpa sambungan yaiku 6 kali beban kerja.

Cathetan

Nalika nindakake sling tali kawat, sampeyan kudu menehi informasi lengkap kalebu dawa, diameter, konstruksi, lay, inti.
Dawa: nyatakake dawa sing tepat sing dikarepake. Supaya fittings pungkasan kayata thimbles, link utawa pancing sing dicampur, wenehi dawa pas saka bantalan menyang bantalan utawa tali pungkasan, utawa kirim sketsa kanthi dimensi.
Diameter: diameteripun sejatine tali kawat yaiku diameteripun bunder sing bakal dilampirake. Nalika nggunakake kaliper kanggo nemtokake diameter, ati-ati supaya ora ngukur ing untaian sing jejer.
Konstruksi: saran apa 6X19, 6X37, 7X19 utawa liyane.
Lay: negesake manawa rutin (hanad utawa tangan kiwa). utawa lang lay (hanad sisih tengen utawa tangan kiwa) dibutuhake; yen durung mesthi, konsultasi karo kita. Praktek standar yaiku nyedhiyakake Lay Tangan Biasa (biasa). Nanging yen tangan kiwa Reguler (biasa) dibutuhake kanggo ngebur alat kabel utawa tujuan liyane, aja nganti negesake.
Inti: nuduhake manawa inti serat (FC) utawa inti tali kawat independen dikarepake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita