Produk

  • lifeboat wire rope sling

    tali sling lifeboat

    Sling tali kawat sing digunakake kanggo kebangkrutan kudu dipriksa sacara periodik, menehi perhatian khusus marang area liwat katrol, lan kudu dianyari yen perlu amarga nyandhang lan nyuwek sling utawa ing interval ora ngluwihi 5 taun (sing wae teka sadurunge). 

  • Steel slab clamp billet lifting clamp

    Baja slab clamp billet lifting clamp

    Steel slab clamp billet lifting clamp Peralatan tong kanggo ngangkut billet dirancang kanthi pengalaman majeng saka omah lan luar negeri adhedhasar pengalaman produksi kita nganti pirang-pirang taun kanthi kauntungan ora ana konsumsi daya, ora ana gangguan gelombang elektromagnetik, dipercaya & aman ing operasi lan fleksibel. daya adaptasi.Kasunyatan wis mbuktekake manawa alat ngangkat iki bisa mbukak lan mbongkar billet baja kanthi bebas tanpa kerjasama para pekerja ing lemah, sing minangka lifti ...
  • Permanent Lifting Magnets

    Magnet Angkat Permanen

    Pengangkat magnet permanen Super Magnet Automatic Lifting Sucker minangka produk teknologi dhuwur sing dikembangake adhedhasar bahan magnetik energi dhuwur.Digunakake digunakake ing transportasi lan ngangkat proses baja, mesin, jamur, warehouse, etc. Sambungan pamblokiran lan silinder bahan baja konduktif Magnetik bisa nemen nambah efficiency loading lan unloading lan nangani workpieces.Spesifikasi Model Kapasitas angkat sing dirating Dimensi (mm) Bobot kg ...
  • Cargo load transport trolley

    Troli angkutan kargo

    Troli transportasi muatan kargo Boneka roller mesin industri kanthi keandalan, daya tahan lan standar safety sing paling dhuwur.Dolly ngarep dilengkapi turntable sing didhukung bantalan sing ngidini setir kanthi bebas tanpa kudu mandheg lan reposition kanggo nguripake.Tarik nganggo tangan utawa pasang menyang forklift kanggo ditarik.Muter beban abot kanthi gampang saka titik A nganti titik B kanthi kurang gaweyan.Sistem dolly ora bakal metu saka ngisor beban - sanajan ditarik lan ditarik.Jarak antarane dolanan mburi yaiku ...
  • Wire Rope Sling with Open Spelter Socket

    Wire Rope Sling karo Open Spelter Socket

    Open Type Casting Socket Steel Wire Rope Sling kanggo Marine Towing karo Layanan Customized.

    Galvanized Us Tipe G416 Grooved Open Tipe Spelter Socket

  • Steel Lifting Plate Clamp

    Baja Lifting Plate Clamp

    Detail produk: Penjepit plat angkat baja Kualitas Tinggi Baja Tempa Plat Vertikal Clamp Model Batas Beban Kerja (Ton) Bukaan Rahang (mm.) Bobot Saben (kg.) LWK928-1 0.8 0-16 2.8 LWK928-2 1 0-22 3.6 LWK928-3 2 0-30 5.5 LWK928-4 3.2 0-40 10 LWK928-5 5 0-50 17 LWK928-6 8 0-60 26 LWK928-7 10 0-80 35-8-80282 LWK90 9 16 60-125 80 Pelat angkat baja horizontal C...
  • Link chain accessaires

    Link chain accessaires

    Gunakake ing chain link, nyambungake karo chain lan kasusun saka lin chain sling.

  • Flat webbing sling

    Tali anyaman datar

    Aplikasi: Slings webbing warata putih digunakake ing penerbangan, aerospace, panyiapan tenaga nuklir, manufaktur militer, bongkar muat port, peralatan listrik, pangolahan mesin, baja kimia, galangan kapal, transportasi lan lapangan liyane.

  • billet tong

    billet tong

    Kauntungan saka clamp billet slab bisa dipercaya, fleksibel lan aman.Mekanisme mbukak lan nutup digawe saka baja paduan kanthi kekuatan dhuwur sing bisa dipakai.Clamp billet slab nduweni umur layanan sing dawa.Miturut strukture, clamp billet slab dipérang dadi clamp tetep lan clamp luwes (dhuwur H ora bisa diatur).Clamp billet cocok kanggo ngangkat spesifikasi sing beda-beda lan nomer billet sing beda.
  • Wire rope clamp

    Penjepit tali kawat

    Produk iki akeh digunakake ing baja, pangolahan cetakan mekanik, gudang lan proses ngangkat liyane.

  • Steel wire rope sling

    Tali kawat baja sling

    Karakteristik kasebut yaiku awak tali sing alus, ana akeh titik angkat, bisa ngrampungake pitakon babagan ruang winates sing cilik lan kapasitas muat sing dhuwur.

  • Steel wire rope

    Tali kawat baja

    Aplikasi: Cocog kanggo trafo, galangan kapal lan mesin khusus lan macem-macem lingkungan ing syarat khusus ngangkat gedhe.Daya putus minimal tali kawat tanpa sambungan yaiku 6 kali beban kerja.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3