Produk

  • Steel slab clamp billet lifting clamp

    Clamp angkat wajan slamp baja

    Clamp lifting billet slab clamp steel Peralatan tong kanggo ngeterake billet dirancang kanthi pengalaman canggih saka omah lan luar negeri kanthi basis pengalaman produksi nganti pirang-pirang taun kanthi bathi tanpa konsumsi daya, ora ana gangguan gelombang elektromagnetik, andal lan aman dioperasikake lan fleksibel adaptasi Fakta wis mbuktekake manawa alat angkat iki bisa mbukak lan mbebasake billet baja kanthi bebas tanpa kerja sama para buruh ing lapangan, sing ...
  • Permanent Lifting Magnets

    Magnetik Angkat permanen

    Pengangkat magnetik permanen Super Magnet otomatis Angkat Sucker minangka produk teknologi tinggi sing digawe adhedhasar bahan magnetik energi tinggi. Digunakake kanthi akeh ing proses transportasi lan ngangkat baja, mesin, cetakan, gudang, lsp. Sambungan blok lan bahan baja konduktif magnetik silinder bisa nambah efisiensi pemuatan lan bongkar muat lan penanganan bahan kerja. Model Spesifikasi Dimensi ngangkat kapasitas Dimensi (mm) Bobot kg ...
  • Cargo load transport trolley

    Troli transportasi muatan kargo

    Beban kargo momotan troli momen Mesin industri kanthi standar reliabilitas, daya tahan lan safety paling dhuwur. Dolly ngarep dilengkapi prewangan tikungan sing didhukung turntable sing didhukung kanthi bebas kemudi tanpa kudu mandheg lan reposisi bisa diuripake. Narik nganggo tangan utawa masang menyang forklift kanggo nggeret. Nggulung beban sing abot kanthi gampang saka titik A menyang titik B kanthi usaha sing luwih sithik. Sistem dolly ora bakal uwal saka beban - sanajan isih ditarik lan ditarik. Jarak antarane boneka mburi yaiku ...
  • Wire Rope Sling with Open Spelter Socket

    Wire Rope Sling kanthi Soket Spelter Terbuka

    Open Type Casting Socket Steel Wire Rope Sling kanggo Tunda Laut kanthi Layanan Khusus.

    Galvanis Us Type G416 Groove Open Type Spelter Socket

  • Steel Lifting Plate Clamp

    Clamp Plate Ngangkat Baja

    Detail produk: Penjepit pelat angkat baja Kualitas Tinggi Plating Plate Lifting Clamp Model Beban Beban Kerja (Ton) Pembukaan Rahang (mm.) Bobot Saben (kg.) LWK928-1 0.8 0-16 2.8 LWK928-2 1 0-22 3.6 LWK928-3 2 0-30 5.5 LWK928-4 3.2 0-40 10 LWK928-5 5 0-50 17 LWK928-6 8 0-60 26 LWK928-7 10 0-80 32 LWK928-8 12 25-90 48 LWK928- 9 16 60-125 80 Plate ngangkat baja horisontal ...
  • Link chain accessaires

    Akses rantai link

    Gunakake ing rantai link, sambungake karo rantai lan kasusun saka sling chain lin.

  • Flat webbing sling

    Sling anyaman web

    Aplikasi: Slings anyaman web putih digunakake ing bidang penerbangan, aerospace, panyiapan tenaga nuklir, pabrik militer, pemuatan lan pembongkaran pelabuhan, peralatan listrik, pamrosesan mesin, baja kimia, pembuatan kapal, transportasi lan lapangan liyane.

  • billet tong

    billet tong

     Kauntungan saka clamp billet slab bisa digunakake kanthi andal, fleksibel lan aman. Mekanisme bukaan lan nutup digawe saka waja waja kanthi kekuatan sing bisa dienggo. Clamp billet slab duwe umur layanan sing dawa. Miturut strukture, clamp billet slab dipérang dadi clamp tetep lan clamp sing bisa disetel (dhuwur H ora bisa diatur). Clamp billet cocog kanggo ngangkat spesifikasi sing beda lan macem-macem nomer billet.
  • Wire rope clamp

    Penjepit tali kawat

    Produk iki digunakake ing produksi baja, cetakan mekanik, gudang lan proses ngangkat liyane.

  • Steel wire rope sling

    Geser tali kawat baja

    Karakteristike yaiku awak tali sing alus, ana akeh titik angkat, bisa ngatasi pitakon babagan ruang winates cilik lan kapasitas muat sing dhuwur.

  • Steel wire rope

    Tali kawat baja

    Aplikasi: Cocog kanggo trafo, pabrik kapal lan mesin khusus lan macem-macem lingkungan kanthi sarat khusus ngangkat. Kekuwatan tali kawat minimal tanpa sambungan yaiku 6 kali beban kerja.

  • Soft webbing sling

    Sling anyaman alus

    Aplikasi: Slings anyaman web putih digunakake ing bidang penerbangan, aerospace, panyiapan tenaga nuklir, pabrik militer, pemuatan lan pembongkaran pelabuhan, peralatan listrik, pamrosesan mesin, baja kimia, pembuatan kapal, transportasi lan lapangan liyane.