Seri balok angkat horisontal

Katrangan singkat:

Aplikasi: Digunakake kanggo ngangkat pigura baja, piring baja, lan tugas abot port, ngangkat wadhah lan karya ngangkat liyane.


Detail Produk

Tag produk

Seri balok angkat horisontal4

Angkat balok penyebar (kanggo referensi)

Spreader Beam utamané digunakake kanggo dock loading lan unloading, bisa langsung ditempelake nggunakake pigura ndhuwur utawa pamblokiran sirah.
Spreader wadhah 20 kaki / 40 kaki dirancang kanggo nangani wadhah ISO 20feet / 40feet kanthi crane pancing siji utawa pindho, ing port utawa ing kapal.The twistlocks diaktifake kanthi kebangkrutan lan ngangkat panyebaran, saka wadhah dening operator crane.Ora ana sistem hidrolik utawa listrik sing dibutuhake.

Model

Ngangkat balok spreader

Rated ngangkat beban

20-70 T

bobot mati

---T

Perawatan lumahing struktur

Pre-treatment saka baja

Blasting, lukisan protèktif

Lukisan struktur

Loro lapisan saka primer sing sugih seng Epoxy,
Siji jas tengah
Loro jas saka karet klorinasi facings
Min.ketebalan film ing mikron: 220

Kanggo operasi karo wadhah standar ISO 20'/40'

Rated ngangkat beban

35t/40t

bobot mati

2t / 3,5t

Eksentrisitas beban sing diidini

± 10%

Spring stroke

100 mm

Suhu sekitar

-0ºC-+45ºC

Mode twistlock

ISO floating twistlock, didorong dening spring otomatis

piranti Flipper

Ora ana daya, flipper tetep

Aplikasi

Portal crane, gantary crane, crane ing pabrik

Parameter Teknis Port Cargo Lifting Beam

Kanggo Operasi Kanthi Kontainer Standar ISO 20'

Kanggo Operasi Kanthi Kontainer Standar ISO 40'

Rated Ngangkat Beban

35t

Rated Ngangkat Beban

40t

Bobot Dhewe

2t

Bobot Dhewe

3,5t

Eccentricity Beban sing diidini

10%

Eccentricity Beban sing diidini

10%

Spring Stroke

100 mm

Spring Stroke

100 mm

Suhu sekitar

-20ºC~ +45ºC

Suhu sekitar

-20ºC~ +45ºC

Mode Twistlock

ISO Floating Twistlock, Didorong dening Spring Otomatis

Mode Twistlock

ISO Floating Twistlock, Didorong dening Spring Otomatis

Piranti Flippers

Ora Daya, Flippers Tetep

Piranti Flippers

Ora Daya, Flippers Tetep

Aplikasi

Portal Crane, Gantry Crane, Crane ing Pabrik

Aplikasi

Portal Crane, Gantry Crane, Crane ing Pabrik

Parameter Teknis Balok Pengangkat Kargo Wadah

Model

BXC-2t

BXC-20t

BXC-50t

BXC-100t

BXC-150t

Beban Rated (t)

2

20

50

100

150

Ukuran Tabel (mm)

Panjang (L)

2000

4000

5500

6500

10000

Jembar (W)

1500

2200

2500

2800

3000

Dhuwur (H)

450

550

650

900

1200

Dasar Roda (mm)

1200

2800

4200

4900

7000

Rel Inner Gauge (mm)

1200

1435

1435

200

2000

Diameter Roda (mm)

270

350

500

600

600

Kacepetan Mlaku (m/min)

0-25

0-20

0-20

0-20

0-18

Daya Motor (kw)

1

2.2

5

10

15

Kapasitas baterei

180

180

330

440

600

Tegangan baterei

24

48

48

72

72

Mlaku Wektu Nalika Full Load

4.32

4

3.3

3.2

2.9

Jarak Mlaku kanggo Siji Biaya (km)

6.5

4.8

4

3.8

3.2

Seri balok angkat horisontal5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk