RIGGING GOSARI

  • Perusahaan kasebut jembaré 33000 meter persegi, luwih saka 600 karyawan. Iki perusahaan sling khusus sing bisa ngrancang, pabrik lan pasar.
  • Rantai / tali kawat lan peralatan angkat saiki wis akeh digunakake ing metalurgi, mesin, sepur, petrokimia, pelabuhan, tenaga listrik, tenaga nuklir, militer lan lapangan liyane.
  • Saben produk digawe kanthi tliti, bakal nggawe sampeyan wareg. Produk ing proses produksi wis ngawasi banget, amarga mung kanggo nyedhiyakake kualitas sing paling apik, kita bakal yakin.

Iki perusahaan sling khusus sing bisa ngrancang, pabrik lan pasar.

Jiangsu Gostern Rigging minangka pabrikan angkat sling, tutup ratchet lan peralatan angkat khusus ing China. Kita fokus kanggo nggawe riset, ngembangake produk anyar lan nyedhiyakake layanan khusus. Kita uga mbantu klien supaya bisa nemokake cara sing sampurna kanggo ngatasi masalah kasebut. Rantai / tali kawat lan peralatan angkat saiki wis akeh digunakake ing metalurgi, mesin, sepur, petrokimia, pelabuhan, tenaga listrik, tenaga nuklir, militer lan lapangan liyane. Bubar, kita wis nggawe hubungan jangka panjang karo Dongfang Electric, Shanghai Electric, XCMG Group, China CSR, China CNR. Kita wis diekspor menyang Amerika Serikat, Korea, Thai, Vietnam lan negara-negara Asia wétan liyane.

Babagan Kita
  • Testing with Hainan Changjiang on Nuclear power steel lining module!
    Saka tanggal 10 Juni nganti tanggal 15 Juni, 2021, kita ngirim ahli tecnician lan direktur Pak Sun menyang perusahaan Hainan Changjiang lan nyoba item anyar sing bubar rampung. Dheweke nggunakake penjepit kanggo tugas ...
  • Employee Training

    Latihan Karyawan

    Ing minggu kaping pisanan Agustus, kita nganakake pelatihan karo para buruh ing ruang rapat. Tujuane pelatihan yaiku kanggo Nguatake kesadaran keamanan lan njamin opera sing aman ...
  • Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
    Kanggo nguatake staf, kita ngatur lantai paling dhuwur dadi Gym, akeh tenaga kerja sing bisa kerja lan komunikasi karo wong liya. Nggawe kasempatan luwih akeh lan opp ...
  • Background of the Hardware and Tools Middle East 2019
    Enem negara Teluk (Uni Emirat Arab, Arab Saudi, Oman, Bahrain, Qatar lan Kuwait) minangka klub sing sugih ing jagad Arab, kanthi 45% cadangan minyak ing donya lan ...

RIGGING GOSARI

Jiangsu Gostern Rigging minangka pabrikan angkat sling, tutup ratchet lan peralatan angkat khusus ing China.

Hubungi