RIGGING GOSTERN

  • Perusahaan kalebu area 33000 meter persegi, luwih saka 600 karyawan.Iku perusahaan slings khusus sing bisa ngrancang, nggawe lan pasar.
  • Tali rantai / tali kawat lan peralatan ngangkat saiki akeh digunakake ing metalurgi, mesin, sepur, petrokimia, pelabuhan, tenaga listrik, tenaga nuklir, militer lan lapangan liyane.
  • Saben produk digawe kanthi teliti, bakal nggawe sampeyan wareg.Produk ing proses produksi wis dipantau kanthi ketat, amarga mung kanggo nyedhiyakake kualitas sing paling apik, kita bakal yakin.

Iku perusahaan slings khusus sing bisa ngrancang, nggawe lan pasar.

Jiangsu Gostern Rigging minangka produsen kondhang ngangkat sling, stap ratchet lan peralatan angkat khusus ing China.Kita konsentrasi kanggo nggawe riset, ngembangake produk anyar lan nyedhiyakake layanan khusus.Kita uga mbantu para klien kanggo nemokake cara sing sampurna babagan masalah angkat.Tali rantai / tali kawat lan peralatan ngangkat saiki akeh digunakake ing metalurgi, mesin, sepur, petrokimia, pelabuhan, tenaga listrik, tenaga nuklir, militer lan lapangan liyane.Bubar, kita wis mbangun hubungan jangka panjang karo Dongfang Electric, Shanghai Electric, XCMG Group, China CSR, China CNR.Kita wis diekspor menyang Amerika Serikat, Korea, Thai, Vietnam lan negara-negara Asia Wétan liyane.

Babagan awake dhewe
  • Bukak soket spelter casting
    Pambuka ringkes: Soket tali kawat minangka piranti penghubung sing dipasang ing ujung tali kawat.Salah sawijining ujung yaiku kerucut berongga, digunakake kanggo nglebokake ujung kabel, lan ...
  • Klem pengangkat billet tipe C/Tong
    Pengangkat tipe C digunakake kanggo ngangkat horisontal kumparan baja.Kaping pisanan, katon kaya huruf C saka tampilane, mula diarani spreader tipe C.Utamane digunakake ing stee ...
  • 80T Tundish spreader
    Ing proyek ngowahi saka warata baja kanggo caster terus-terusan billet, spreader tundish digunakake kanggo transportasi tundish, papat lugs tundish ora co ...
  • Carane nggunakake lan mbayar manungsa waé kanggo bagean ngisor
    1. Pindhah crane kanggo nyambung pancing crane karo ring ngangkat saka balok ngangkat.Sawise ngangkat menyang dhuwur sing cocog, priksa manawa balok angkat wis rata lan rantai angkat wis knott ...
  • China ngluncurake kapal induk katelu!Jenenge
    Upacara peluncuran kapal induk ketiga China dianakake ing Galangan Kapal Jiangnan saka China State Shipbuilding Corporation, Senin esuk.Xu Qiliang, anggota Biro Politik...

RIGGING GOSTERN

Jiangsu Gostern Rigging minangka produsen kondhang ngangkat sling, stap ratchet lan peralatan angkat khusus ing China.

Hubungi