RIGGING GOSTERN

  • Perusahaan kalebu area 33000 meter persegi, luwih saka 600 karyawan.Iku perusahaan slings khusus sing bisa ngrancang, nggawe lan pasar.
  • Tali rantai / tali kawat lan peralatan ngangkat saiki akeh digunakake ing metalurgi, mesin, sepur, petrokimia, pelabuhan, tenaga listrik, tenaga nuklir, militer lan lapangan liyane.
  • Saben produk digawe kanthi teliti, bakal nggawe sampeyan wareg.Produk ing proses produksi wis dipantau kanthi ketat, amarga mung kanggo nyedhiyakake kualitas sing paling apik, kita bakal yakin.

Iku perusahaan slings khusus sing bisa ngrancang, nggawe lan pasar.

Jiangsu Gostern Rigging minangka produsen kondhang ngangkat sling, ratchet stap lan peralatan angkat khusus ing China.Kita konsentrasi kanggo nggawe riset, ngembangake produk anyar lan nyedhiyakake layanan khusus.Kita uga nulungi para klien kanggo nemokake cara sing sampurna babagan masalah angkat.Tali rantai / tali kawat lan peralatan ngangkat saiki akeh digunakake ing metalurgi, mesin, sepur, petrokimia, pelabuhan, tenaga listrik, tenaga nuklir, militer lan lapangan liyane.Bubar, kita wis mbangun hubungan jangka panjang karo Dongfang Electric, Shanghai Electric, XCMG Group, China CSR, China CNR.Kita wis diekspor menyang Amerika Serikat, Korea, Thai, Vietnam lan negara-negara Asia Wétan liyane.

Babagan awake dhewe
  • Pay attention to the usage outside !
    Tali kawat dilapisi PVC digawe saka tali kawat galvanis utawa stainless steel biasa ing lapisan lem PVC.Sawise kerja panas, plastik mlebu ing kabel lan nempel kanthi kuat.Sawise coating ...
  • Classic lifting site! Hinkley Point C, the largest nuclear power station in the UK
    Stasiun tenaga nuklir Hinkley Point C minangka proyek infrastruktur paling gedhe sing tau ditindakake ing Inggris.Yen rampung, bakal nyedhiyakake udakara 7% saka pasokan listrik ijo Inggris lan ...
  • Testing with Hainan Changjiang on Nuclear power steel lining module!
    Saka 10.Juni nganti 15.Juni, 2021, kita ngirim teknisi lan direktur Pak Sun menyang perusahaan Hainan Changjiang lan nyoba item anyar sing lagi wae rampung.Dheweke nggunakake clamp kanggo nindakake tugas abot ...
  • Employee Training

    Pelatihan Karyawan

    Ing minggu pisanan Agustus, kita ngangkat latihan karo buruh ing ruang rapat.Tujuan latihan yaiku kanggo Nguatake kesadaran keamanan lan njamin operasi sing aman ...
  • Jiangsu Gostern Rigging Co., Ltd.
    Kanggo nguatake staf, kita ngatur lantai ndhuwur minangka Gym, akeh tenaga kerja sing bisa kerja lan komunikasi karo wong liya.Nggawe luwih akeh kesempatan lan opp...

RIGGING GOSTERN

Jiangsu Gostern Rigging minangka produsen kondhang ngangkat sling, ratchet stap lan peralatan angkat khusus ing China.

Hubungi